Ahad, 29 Mei 2011

aku,sepupuku..kenangan mlm pengantin.

    kisah ni lebih kurang 6tahun yang lalu di hari perkahwinan sepupu[lelaki] aku,bukan nak cerita majlis disiang nya tu tapi disebelah malamnya[jeng2..]tidak juga malam pertama diaorang lah!nak cerita time acara buka hadiah  .Banyak juga hadiah yang diaorang dapat dan ada sekotak hadiah berwarna pink dibuka oleh nya,kitaorang yang ada kat situ meneka macam-macam benda tapi kauorang nak tahu apa isinya..
   Sehelai seluar dalam perempuan warna pink,jenis nipis,bertali halus dan sekadar lindung yang depan ja[siapa yg kaki vcd blue]diaorang pernah tengok lah.Apa lagi riuh satu rumah ketawa siap ada yang pegang lagi sorang sikit,yang anak dara tak kata apa lah sebab malu.Aku punya sepupu relex je manakala dia punya wife merah muka tahan malu,malu pasal seluar tu satu hal ni ada pulak kad ucapan dlm hadiah tu bertulis"selamat pengantin baru dan pengantin perempuan jgn lupa pakai seluar pink ni di malam pertama"ha..ha..ha.. 
    Lepas malam tu,tak tahu lah wife dia pakai ke tak,tapi yang pasti bila jumpa diaorang mesti kena perli sampai ke hari ini.Kauorang nak tahu siapa punya kerja bagi hadiah tu,aku lah orang nya.Kalau kauorang nak try,try lah biar kecoh sikit malam pertama pertama pengantin.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan