Jumaat, 20 Mei 2011

posting di waktu pagi.(gigitan cinta)

GIGITAN CINTA.rasanya anak muda remaja yg bersosial mereka tentu tahu dan mungkin pernah lalui..apa yg aku faham gigitan cinta ni atau love biTe ni adalah utk menunjukkan kasih sayang pada couple masing-masing jadi mereka menandakan sesuatu kesan pada bahagian leher ataupun bahagian tubuh yg lain lebih tepat lg 'romen ringan-ringan..'!perlu ke buat semua ni dan ada kebaikannya ke?.aku rasa amalan mcm nie tak ada faedahnya pun lagipun kalau kerap sgt buat nanti perbuatan yang teruk lg akan terjadi iaitu zina kalau bukan muhrim nak buat apapun haram.kalau nak tunjukkan kasih pun jgn lah melampaui batas..aku dulu zaman remaja pun tak terlepas 'do like this!..orang kata darah muda semua benda nak try tapi syok sekejap je dan dosa!sendiri mau ingat ler...Aku nak tanya kauorang,best ke buat love biTe nie?...

1 ulasan:

  1. Xbest,,baca ni.."Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

    Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

    Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.

    Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok."

    bahaya jugak love bite ni,,ni sy dapat dari email org,,:)..

    BalasPadam