Jumaat, 20 Mei 2011

posting di waktu pagi.(gigitan cinta)

GIGITAN CINTA.rasanya anak muda remaja yg bersosial mereka tentu tahu dan mungkin pernah lalui..apa yg aku faham gigitan cinta ni atau love biTe ni adalah utk menunjukkan kasih sayang pada couple masing-masing jadi mereka menandakan sesuatu kesan pada bahagian leher ataupun bahagian tubuh yg lain lebih tepat lg 'romen ringan-ringan..'!perlu ke buat semua ni dan ada kebaikannya ke?.aku rasa amalan mcm nie tak ada faedahnya pun lagipun kalau kerap sgt buat nanti perbuatan yang teruk lg akan terjadi iaitu zina kalau bukan muhrim nak buat apapun haram.kalau nak tunjukkan kasih pun jgn lah melampaui batas..aku dulu zaman remaja pun tak terlepas 'do like this!..orang kata darah muda semua benda nak try tapi syok sekejap je dan dosa!sendiri mau ingat ler...Aku nak tanya kauorang,best ke buat love biTe nie?...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan