Isnin, 9 Mei 2011

5 sebab kenapa lelaki perlu pilih perempuan seksi jadi isteri.

aku selalu usha kebanyakan blog semua kata,'perempuan seksi bukan boleh bahagiakan suami pun.bukan ada advantage kalau dapat isteri seksi,'.Ish..diaorang salah tu..kalau tak ada advantage kenapa ramai lelaki suka tengok perempuan seksi kot!
Lelaki sekalian,pedulikan apa orang nak cakap krn diaorang mana tahu menilai keseksian perempuan.kat sini aku kasi 5 point kelebihan kauorang kalau dapat isteri seksi..
1,kauorang tak payah susah payah belajar bab agama.
Bukan dia kisah pun kalau kauorang boleh jadi iman ka tidak sebab dia pun 2 kali 5.
2,kauorang tak payah beli baju bersaiz besar.
bagi saja baju adik korang,baju baby size pun dia boleh pakai..jimat!
3,dosa isteri kauorang tak banyak walaupun dia pakai seksi kerana sebagai suami dosa isteri yg seksi kauorg dah tanggung semuanya.
4,kauoraog patut berbangga kerana isteri kauorang menjadi perhatian lelaki lain termasuk lah lelaki penggila sex dn perogol bersiri.
5,kauorang akan dapat gelaran yg tak lelaki lain tak dapat iaitu Dayus..
Hah,amacam..banyak kelebihankan kalau dapat isteri yg seksi...ha..ha..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan